• Autós Hírek

Autós Gyorsasági Hírek - Mi vagyunk a bajnokok!

 

Nemrég ért véget a Hungaroring-i fordulóval a 2019-es MNASZ Autós Gyorsasági Országos Bajnokság.

Autós Gyorsasági Hírek - A döntő hétvégéje

 

A hétvégén a Hungaroringen rendezik az MNASZ Autós Gyorsasági OB utolsó bajnoki fordulóját, mely még bőven tarthat izgalmakat akár az utolsó körökig bezárólag.

Autós Gyorsasági Hírek - Megvan az idei első bajnoki cím!

 

A hétvégén Brnoban zajló bajnoki forduló a több futamgyőzelem mellett egy bajnoki címet is hozott a Gender Racing Team számára!

Autós Gyorsasági Hírek - Még tovább a bajnoki címek felé

 

A hétvégén Csehországban folytatódik az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB a következő bajnoki fordulóval Kelet-Európa egyik legtradicionálisabb versenypályáján Brno-ban.

Autós Gyorsasági Hírek - Szárazon és vízen

 

Ismeretlen pályán, szárnyakkal és szárny nélkül is győzni tudott a Gender Racing Team az MNASZ Autós Gyorsasági OB és az FIA CEZ legutóbbi bajnoki fordulóján, melyet Horvátországban rendeztek az Autodrom Grobnik-on. 

Autós Gyorsasági Hírek - Majdnem a tengerparton!

 

Folytatódik az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB a horvátországi Autodrom Grobnik versenypályán.

Rally Hírek - Pünkösdi vesszőfutás


 

KisVadkutya László Pünkösdkor sem otthon malmozott, hanem a Rabócsi Ringen riogatta az ürgéket a rallycross pályán, ahol idén másodjára állt a rajtrácsra.

Forma-1 Hírek - Hamilton simán nyert Franciaországban, újabb Mercedes kettős győzelem!

Lewis Hamilton sorozatban a negyedik győzelmét aratta a Paul Ricardon, ezzel nagyon ellógott a pontversenyben. A második Valtteri Bottas, a harmadik Charles Leclerc lett, Sebastian Vettel számára pedig az ötödik pozíció jelentette a végállomást.

Forma-1 Hírek - A Forma-1 már nem ugyanaz, mint amibe Vettel beleszeretett

Sebastian Vettel nagyon csalódott volt a Kanadai Nagydíjon történtek miatt, a Ferrari német versenyzője szerint nem jó irányba halad szeretett sportága, mert egyre több a politika.

Forma-1 Hírek - Fellebbezést nyújtott be a Ferrari Vettel büntetése miatt

A Scuderia Ferrari nem hagyja annyiban a dolgot, és fellebbezési kérelmet nyújtott be a Kanadai Nagydíjon történtek miatt, így a végeredmény nem tekinthető hivatalosnak Montrealban. Folytatódhat a történet.

Forma-1 Hírek - Hamilton: „Ugyanazt tettem volna, mint Vettel, de ha nem fékezek, mindketten kiesünk”

Lewis Hamilton együtt tud érezni Sebastian Vettellel, és valószínűleg abban a helyzetben ugyanazt tette volna, mint a világbajnok riválisa. A 25 pont azonban a címvédő neve mellé került.

Forma-1 Hírek - Vettel büntetésével Hamilton győzött Kanadában!

Bár Sebastian Vettel futott be az első helyen, az 5 másodperces büntetése miatt Lewis Hamiltonhoz vándorolt a győzelem, míg a dobogó harmadik fokára Charles Leclerc állhatott fel.

Autós Gyorsasági Hírek - Dobogós helyen a Salzburgringen 

Május utolsó hétvégéjén került megrendezésre a Swift Cup Europe második fordulója a Salzburgringen. Nagy Benjáminnal beszélgettem a versenyről.

Autós Gyorsasági Hírek - Vizes küzdelem a bikával


Egy nagyon küzdelmes versenyhétvégét zárt a Gender Racing Team Ausztriában a Red Bull Ringen a bajnokság második fordulóján.

Forma-1 Hírek - Raikkönen: jelen pillanatban ennyi van az autóban

Az Alfa Romeo versenyzői már az időmérő edzés második szakaszában búcsúzni kényszerültek, így érthető, hogy a finn versenyző nem elégedett.
[12 3 4 5  >>  

Belépés