Rally Hírek - Bronzérem az Ózd Rallyn

Készült: 2016.november.08 10:54 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Bronzérem az Ózd Rallyn
Interjú Nedecki László autóversenyzővel, az Ózd Rally után. Nedecki László - Kovács Géza Lada VFTS - HBRK ASE Ózd Rally 2016.09.03-04.
IV. Miskolc Autó Ózd Rally-n vettél részt a csapatoddal. Három nap alatt, prológ és 140 verseny kilométer várt rátok. Az ózdi salakpályán már szinte minden kavicsot ismersz. Milyen volt ismét ott csapatni? - Ezen a pályán mindig élvezetes körözni. Nagyon jó érzés hazai közönség előtt szinte karnyújtásnyira nyomni a gázt. Az eredmény is megmutatta, hogy milyen szuperül éreztük magunkat.
Rally Hírek - Bronzérem az Ózd Rallyn
Szombat és vasárnap összesen tizenhárom gyorsot teljesítettetek. Többször is előfordult, hogy kategória első helyet autóztatok. Ennyire élveztétek a versenyt, vagy helyi versenyzőként hoztátok az elvárt kötelezőt? - Nagyon élveztük a versenyt természetesen a hazai pálya mindig előnyt jelent, igazából tisztes helyt állás volt és az év végi 3. hely megszerzése (7 Pont) volt a cél.
Rally Hírek - Bronzérem az Ózd Rallyn
Jó volt itthon versenyezni a megszokott navigátorral egy-két gyorsaságit meg tudtunk nyerni megmutattuk magunkat, hogy a vadkutyák még nem mennek nyugdíjba. (a vadkutyák nem csak hangosak de tudnak még harapni is) - A verseny nagyon szuper volt. Természetesen nem telt el technikai hiba nélkül. (ÓZDI verseny) A motor jól muzsikált csak a lámpa testek nem akarták az igazat. Konkrétan olyan volt világításunk mintha két Szent János bogarat fogtunk volna be világítani a lámpát helyébe. Az eredményt persze így is hoztuk. Köszönet a megbízható navigálásért Kovács Gézának, mert csak az itiner alapján tudtunk tájékozódni.
Rally Hírek - Bronzérem az Ózd Rallyn
Összeszedtetek egy ötven másodperces büntit is. Miért is kaptátok azt? Végeredményben hol is végeztetek? - A büntit kikésés miatt kaptuk mert próbáltunk fényt, elektromos áramot varázsolni az autóba (kergettük a világítós bogarakat). Ez sajnos nem jött össze így kénytelenek voltunk sötétbe neki indulni és nem feladni a versenyt. Mivel Kronome Ákos felsorolták a csoportunkba P12 így 3. helyezést, és power stage 3. helyezést értük el amivel megszereztük a szükséges pontokat, így év végére is kategória 3. helyen végeztünk. Miként értékeled a három napos versenyt, voltak-e kalandjaitok, sikerült-e a nézőknek is autóznotok? - Kaland nélkül nincs verseny természetesen voltak. Jobbnál jobb pályákon autózhattunk ami Borsodban és Ózd környékén adott. Jó és versenyző barát szerevezéssel találkoztunk ezen a hétvégén. Remélem jövőre újból lehetőségünk lesz az ilyen és ehhez hasonló versenyekhez. Legközelebb hol találkozhatunk veletek? - Ha jársz Ózdon akkor minden nap, szívesen látunk. Vadkutya téli álmot alszik és készül a 2017.-es évad nyitó versenyére. Üdvözlettel: VADKUTYA TEAM Támogatóink segítségét köszönjük! Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszerviz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team. - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu
Rally Hírek - Bronzérem az Ózd Rallyn

Belépés