Rally Hírek - A "Vadkutya" Ózdon támad!

Készült: 2016.október.25 14:09 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - A
A hétvégén újra szól a Vadkutya Rallye Team ladájának és szurkolóinak a hangja borsodban. Rally versenyen vesz részt Nedecki László, Kovács Géza navigálásával.
Interjú Nedecki László autóversenyzővel, az Ózd Rally előtt. Nedecki László - Kovács Géza Lada VFTS - HBRK ASE Ózd Rally 2016.09.03-04. Milyen rally verseny is lesz a hétvégén és hol, milyen szakaszokon? - Ez egy igazi jó kis borsodi (ózdi) verseny lesz, ózdi és Ózd környéki pályákkal. - Egy szuper befejezése lesz az évnek, jó kis Királdi és Sátai szakasszal, fűszerezve egy Felsőnyárád, Felsőkelecsény szakaszokkal.
Rally Hírek - A
A jelenlegi autódról mit is lehet tudni? - Végre megkapta a kicsike az új erőforrást, melyet az ózdi MARB futamon teszteltünk. - A két 45-ös wéber ami adja azt a bizonyos hörgő kutyás hangot, na ebben különbözik egy A-s ladától. (kb. 20-30 lóerővel tud többet) Hogy állsz eddig az éves bajnokságban a kategóriádban? - Negyedik helyen vagyunk, lehetőséget látunk a navigátorommal (Kovács Géza ) a 3. hely megszerzésére. Ezen a versenyen van-e kedvenc kanyarod, ugratód? - Isten igazából kedvenc kanyarom?? Nem is tudom talán a sintér telepi ugratós kanyar, ahol teszteken szoktam megtréfálni az aktuális navigátorokat.
Rally Hírek - A
"Helyi versenyzőként" van-e nyomás rajtad, hogy oda kell figyelned jobban mint máskor, más rallyn? - Igen van nyomás rajtam, mert az Ózdi versenyek befejezésével hadi lábon állok. Valahogy nem mindig adja ki a technika, vagy lehet, hogy a vadkutya nem kapta meg a megfelelő oltásokat és ezért hibázik. Végül, most milyen céllal vágsz neki a három napnak. - Szeretném a kategóriát megnyerni és feljönni a harmadik helyre. - Természetesen a rajongóimnak örömet szerezni egy látványos autózással. Támogatóink segítségét köszönjük! Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszerviz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu
Rally Hírek - A
Rally Hírek - A

Belépés