• Autós Hírek
  • Rally Hírek - Szeretnénk minél jobb helyezést elérni!

Rally Hírek - Szeretnénk minél jobb helyezést elérni!

Készült: 2016.április.26 18:31 Készítette: Hajósi Miklós Kategória: Autós Hírek, Rally Hírek

Rally Hírek - Szeretnénk minél jobb helyezést elérni!
Miskolc Rallye 2016 Nedecki László - Kovács Géza Lada VFTS - HBRK ASE Interjú Nedecki László autóversenyzővel a Miskolc Rally előtt.
Tizenhárom gyors vár rátok a 22. Miskolc Rallye-n. Pénteken a Felsőnyárád - Sajókaza szakaszon mentek négyszer. Ez alig hat kilométeres gyors, mire felmelegszik a gumi célba is értek. Mit lehet kihozni az első napból számotokra? - Esőben biztos, hogy csúszós lesz a pálya, ezért próbálunk egy kicsit óvatosabban (kilinccsel előre) közlekedni, első éles bevetésen lesz a "szekis" váltó ezt is szokni kell. Sajnos hosszú évek tapasztalata a helyi versenyeket mindig szuper rallyzzuk szeretnék végre megtörni az átkot. (vettünk szárított csirkelábat)
Rally Hírek - Szeretnénk minél jobb helyezést elérni!
Szombatra maradt kilenc gyors, de legendásak ám. A Sáta - Sáta, a Garadna - Mályinka a tizennyolc - tizennyolc kilométerével, majd a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt vár rátok. Miképpen tudtok gumizni, tankolni ezekre a gyorsokra? - Mindenképp olyan gumit gumit teszünk fel (Pirelli) ami hosszú gyorsaságikon nem fog a végére elmelegedni, mert ott lesz a döntő, a gyorsok végén. A tankolással nem lesz gond, hiszen lesz tankoló zóna. A három gyorsról van-e emléked a múltból? - Igen már mindegyikhez volt szerencsém viszonylag jó eredménnyel tudtuk teljesíteni. Hát a Sáta-Sáta az teljes mértékben hazai pálya a Vadkutya Team bázis pontja ezen a szakaszon helyezkedik el.
Rally Hírek - Szeretnénk minél jobb helyezést elérni!
Összeszokott páros vagyok Gézával, a verseny előtt ti is néztek külső-belső videókat esetleg a verseny előtt? - Nem jellemző munkánkból kifolyólag kevés a szabadidőnk, de azért esténkén egy sör mellett megbeszéljük a dolgokat. Jó páran lesztek a kategóriátokban. Mi is a célotok ezen az ORB versenyen, hol is szeretnétek végezni? - Szerencsére, hogy ilyen sokan vagyunk ebben a kategóriában, természetesen szeretnénk minél jobb helyezést elérni. (remélem a technikával nem lesz baj, és egy kicsit a szerencse mellénk szegődik) A 2016-os terveitekről beszélnél? - Ebben az évben biztos, hogy marad a VFTS, megkapta a megfelelő fejlesztéseket új futómű, szekis váltó, nagy fék, hogy melyik versenyen tudunk még rajthoz állni az sok mindentől függ. Közben a jövőt tervezgetve elkezdünk építeni egy R3 új autót.
Rally Hírek - Szeretnénk minél jobb helyezést elérni!
Támogatóink segítségét köszönjük! Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszervíz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team. - Hajósi Miklós - www.hajoka.hu
Rally Hírek - Szeretnénk minél jobb helyezést elérni!

Belépés