Moto2 Hírek - Morbidelli az időmérő legvégén utasította maga mögé Marquezt

Készült: 2017.június.04 06:03 Készítette: Lipták Melinda Írta: Ferenci Péter Kategória: Motoros Hírek, Moto2 hírek, Motogp hírek Forrás P1race

Moto2 Hírek - Morbidelli az időmérő legvégén utasította maga mögé Marquezt
A kvalifikáció legnagyobb részében Alex Marquez neve szerepelt a legjobb köridő mellett, az utolsó pillanatokban azonban Franco Morbidelli lepipálta csapattársa idejét. A harmadik rajtkockát Mattia Pasini csípte el.
A szombati nap záró felvonásaként a Moto2-es géposztály vette birtokba a mugellói pályát, hogy eldöntsék, ki honnan indul majd a holnapi futamon. Francesco Bagnaia egy kicsúszással nyitotta a kvalifikációt, ugyanott, ahol korábban Moto3-as csapattársa, Nicolo Bulega és a Sky Racing csapat tulajdonosa, Valentino Rossi is.

Bagnaia után nem sokkal Xavi Vierge is eldobta a motort, a spanyolt elszállították az orvosi központba, remélhetőleg nem sérült meg. Bő tíz perc után Sandro Cortesének is gondjai akadtak, a német egészen furcsa bukást szenvedett el: a lába beszorult a Suterje alá és a pálya közepén állt meg.

Az időmérő felénél Alex Marquez, Thomas Lüthi, Franco Morbidelli volt a sorrend az első három helyen. Mattia Pasini felzárkózott a második pozícióba, majd Remy Gardner bukott. Mikor már úgy tűnt, hogy semmi sem fog változni, Franco Morbidelli egy szenzációs kört futva felülmúlta csapattársa idejét és begyűjtötte idei harmadik edzéselsőségét. Mellőle Marquez és Pasini kezdheti majd meg a holnapi versenyt.
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése