• Autós Hírek
  • WTCC Hírek - Michelisz és Huff már a teszten összecsapott!

WTCC Hírek - Michelisz és Huff már a teszten összecsapott!

Készült: 2013.november.14 18:23 Készítette: Lipták Melinda Írta: Juni György Kategória: Autós Hírek, WTCR és túraautós hírek Forrás Zengő Motorsport

Huff-nál a pszichés előny, de nem itt kell megverni. De, hogy az év csatája lesz az biztos! A legkeményebb pálya, a legkeményebbeknek. Csak Van Dame, Bolo és a többi nagy harcos hiányzik.
Huff a pálya professzora, de Michelisz docens disszertációja is figyelemreméltó, sőt, nagyratörő!

Az első öt kör a mezőny végén telt, szolíd kullogással. Valójában féket vasalt, koptatott Norbi, ilyenkor kicsit "be kell törni" a szerkezetet. Ez pár kör alatt megtörténik: csere, és kész a csodaszett, ami lelkesen várja az éles bevetést.

Ok, csak kívülről ez olyan, mintha Norbi hosszabb pályát futna, pedig csak egyszerűen nem akarja megnyúzni a vadiúj tárcsát és betétet. A leggyorsabb köre után a negyedik volt, legjobb hondásként, érezni lehetett, az első pillanattól, hogy ébred az erő!

Ok, hol van Huff? Előttünk! Piros zászlót ért D'Aste és Valente ütközése, Michelisz pedig új gumival vágott neki az utolsó etapnak, újra szabad volt a pálya. Az angol Norbi előtt van egy ponttal, az ötödik helyért le kell győzni őt határozottan. Az első gyors körben Huff fél századdal futott jobb kört Michelisznél, róluk szólt minden. Huff aztán még javított, hét századra emelve előnyét.

Halló fiúk, ez még csak a teszt! Még van két szabadedzés! Norbi körében csak ő tudja mennyi maradt, a lényeg, hogy visszaszóltunk, és ezekkel az időkkel árnyékba toltuk a Chevyket. Tényleg, azok hol vannak? Muller egy tizedre mögöttünk, aztán Monteiro fél másodpercre a Civickel. Az is dicséretes, Tarquini viszont szenved.

Az a helyzet, ha ilyet toltak a teszten, akkor sajnos az összes nagy keleti harcosnak küldök egy VIP jegyet, mert így csak nézőként jöhetnek szóba. Bocs fiúk, de ez tényleg izgalmasabb!

Végeredmény: