• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Verstappen: "A rajtnál egyáltalán nem éreztem, hogy eltalálnám Vettelt"

Forma-1 Hírek - Verstappen: "A rajtnál egyáltalán nem éreztem, hogy eltalálnám Vettelt"

Készült: 2017.június.13 07:21 Készítette: Lipták Melinda Írta: Zajos Klára Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás Motorsport.com

Forma-1 Hírek - Verstappen:
Max Verstappen parádésan rajtolt Kanadában, és azonnal Sebastian Vettel elé került - csakhogy elvitte a német első szárnyának is egy darabját.
"Ez egy butaság." - foglalta össze a 19 éves holland a Kanadai Nagydíj rajtját. Miután beverekedte magát a két Mercedes közé, az akkumulátor megadta magát az autójában, így kénytelen volt leparkolni a pálya szélére.

Verstappen: "A dobogó mindenképp meglett volna" "A rajtom tényleg nagyszerűen sikerült. Az abroncsaim olyan jól betapadtak, mint eddig soha. Tulajdonképpen ez volt a legjobb rajtom, mióta a Red Bull Racingnél versenyzek. Vettel autójából pedig semmit sem éreztem az első kanyarban. Ilyen dolgok viszont megtörténnek." Vettel persze nem haragszik a hollandra, hiszen tudja, hogy biztos nem direkt csinálta - egy elég rizikós manőverről van ugyanis szó.
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése