• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Hamilton teljesen begőzölt, és megsértődött?

Forma-1 Hírek - Hamilton teljesen begőzölt, és megsértődött?

Készült: 2018.január.02 12:50 Készítette: Lipták Melinda Írta: Hujber Dávid Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás Motorsport.com

Forma-1 Hírek - Hamilton teljesen begőzölt, és megsértődött?
Továbbra sem tudni, hogy mi járhat Lewis Hamilton fejében, aki egy újabb drasztikus lépésre szánta el magát a közösségi médiában.
Lewis Hamilton valamilyen oknál fogva először az összes posztját törölte az 5.7 milliós Instagram oldalán, majd rengeteg mindent kitörölt a hivatalos Twitter oldaláról is. A brit világbajnok időről időre gondoskodik arról, hogy beszéljenek róla a nemzetközi sajtóban. Hol a Forma-1-ben elért eredményei, rekordjai, hol pedig a celeb életében történt dolgok miatt veszik őt elő.

Legutóbb egy botránytól volt tőle hangos a sajtó, amiről a Motorsport.com is beszámolhatott. Hamilton egy Instagram videót tett közé, amiben az unokaöccse egy hercegnő ruhában játszik a többiekkel karácsony napján. „A fiúk nem viselnek hercegnő ruhákat.” – mondta Hamilton.

A közösségi médiában is erősen kritizálták a klipet, ami láthatóan karácsony napján készült az ajándékok kiosztásakor. „Annyira szomorú vagyok, nézzétek meg az unokaöcsémet.” – tette hozzá Lewis. A telefonjával a fiút mutatja a rózsaszínű és lila ruhában, miközben egy játék varázspálcát tart a kezében. „Miért viselsz hercegnő ruhát? Miért kérsz egy hercegnő ruhát karácsonyra? A fiúk nem viselnek hercegnő ruhákat.” – folytatta a Mercedes versenyzője, aki később a posztot törölte, majd bocsánatot kért.

Most pedig arra lehettünk figyelmesek, hogy Hamilton Instagram oldala egyszerűen üres. Hiába az 5.7 milliós követőtábor, egyetlen egy poszt sincs az oldalán. Lehetséges, hogy Lewis nagyon megsértődött a támadások miatt, vagy csak egy teljesen új irányt szeretne venni 2018-ban, mellőzve a sokszor furcsábbnál furcsább posztokat.

A sors furcsa fintora, mindez azok után történt, hogy Kimi Räikkönen elindította a hivatalos Instagram oldalát, ahol máris több mint 278 ezer követőt számol. Most pedig már ott tartunk, hogy Hamilton legutóbbi twitteres bejegyzése egy 2013 októberi esemény…

Nem egyértelmű, hogy mit akar ezzel elérni az F1-es bajnok, aki eddig óriási hangsúlyt fektetett a közösségi médiára. A legvalószínűbb az, hogy Hamilton egyszerűen megsértődött az őt ért támadások miatt, amiket a karácsonyi videója kapcsán kapott a nemzetközi sajtóban. Kérdés, hogy ennek mi értelme Lewis részéről, hiszen számtalan rajongójának sem tetszik ez a fajta lépés, vagy viselkedés.