• Autós Hírek
  • Forma-1 Hírek - Hamilton és Bottas: ez tökéletes hétvége volt a Mercedesnek

Forma-1 Hírek - Hamilton és Bottas: ez tökéletes hétvége volt a Mercedesnek

Készült: 2018.május.14 09:39 Készítette: Lipták Melinda Kategória: Autós Hírek, Forma1 Hírek Forrás f1hungary.fw.hu

Forma-1 Hírek - Hamilton és Bottas: ez tökéletes hétvége volt a Mercedesnek
Lewis Hamilton karrierje 64. győzelmét aratta vasárnap, ami az idei második volt számára. Az első három helyezett gondolatai a futam után.
Lewis Hamilton:
„Nem sikerült volna a hihetetlen csapat nélkül. Lenyűgöző munkát végeztek a srácok, és nagyon büszke vagyok mindenkire. Ma éreztem a szinergiát köztem és a kocsi között, amit eddig nem éreztem idén. Jó érzés. Ilyen az, amikor azon vagy, hogy folyamatosan megpróbálod nyomás alá helyezni magad. 1-2 a csapatnak – remélem, így tudjuk folytatni a továbbiakban is.”

Valtteri Bottas:
„A győzelemért akartam harcolni ma, de remek verseny volt a csapat szempontjából. Nagyon jó kocsink volt ma, a csapat nagyszerűen reagált mindenre a stratégiával. Sosem hittem volna, hogy meg tudjuk csinálni egy cserével, de igen, sikerült. Örülök neki. Tökéletes hétvége volt a csapatnak. Így kell folytatni, és akkor nekem is meglesz a győzelem.”

Max Verstappen:
„Az autó nagyszerűen működött ma. Tényleg nagyon nehéz előzni itt, de sikerült szorosan követni a többieket, akik előttünk voltak. Szerencsések voltunk azzal, hogy Kimi kiesett. A gumik is remekül bírták, szerintem ennek tudható be ma a harmadik hely. Azt gondoltam, Valtteri túl messzire volt, de nyomnom kellett, mert Sebastian haladt mögöttem. Kíváncsi voltam, hogyan fogja bírni az első szárny, de rendben volt.”