WTCC Hírek - Okos harmadik hely!

  A második futamon persze, a fordított rajtrács segítette az élre a Hondákat. Bennani ma biztos nem alszik; otthon az első sorból jöhet holnap, és előttünk van még Monteiro. Az első futamon a nyolcadik helyről indulunk. Lopez meg elverte a sztárokat.

  WTCC Hírek - Az első valami 2014-ből!

  Már nem úgy valami, hogy rólunk szólna a mai teszt után minden. Úgy valami, hogy a sok találgatás, és elmélkedés után, végre kézzelfogható válaszokat kaphatunk a kérdéseinkre. Illetve, nem teljesen!

  WTCC Hírek - Sebezhetetlenné válni

  Arra számítok, hogy Marokkóban az egész mezőny óvatosabb lesz, hiszen mindössze egy héttel később a Paul Ricardon folytatódik a szezon. Tehát ha valaki esetleg összetörné a kocsiját, veszélybe kerülne a franciaországi indulása. Alkatrészhiány miatt ránk ez hatványozottan igaz.

  WTCC Hírek - Zengő Motorsport: Együtt a csapat! Kezdünk!

  Az utolsó pillanatban, de büszkén jelentem be, a piros-fekete-szürke lesz az idei divat, ami egyben azt is jeleneti, hogy a MOL immáron harmadik éve csapatunk egyik legfontosabb tagja lesz. Köszönjük a bizalmat, immáron sokunk nevében, mert azt hiszem, ez már régen nem csak rólunk szól.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Az érzés még nem 100 százalékos

  Eljött a pillanat, amelyre az előző idényt záró marrákesi versenyhétvége óta több mint négy hónapot vártunk: átvettük és kipróbálhattuk a 2014-es, TC1-es Honda Civicet. Az autót, amelyről az első találkozás után azt mondom, biztos vagyok benne, hogy jó társam lesz idén!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Nem lesz könnyű dolgunk!

  Kiderült, hogy Sébastien Loeb közvetlen és szimpatikus figura, a valenciai versenypálya tribünjén előfordult, hogy egymás közelében követtük az eseményeket. Most már beszéltünk is néhány mondatot, megismert, üdvözölt, érdeklődött. A baj csak az, hogy a jó időjárás mellett ez volt az egyetlen pozitívuma a tesztnek…

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Mindenki Valenciába!

  Szerdán kezdődik a kollektív Honda, Citroën, Chevrolet teszt a valenciai Ricardo Tormo versenypályán. Én is utazom Spanyolországba, de az eddigi alkalmakhoz hasonlóan ezúttal is csak külső szemlélőként leszek jelen. Így is nagyon értékes napok elé nézünk, mert végleg kiderül, ki hol tart.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Van egy tippem: Nico Rosberg!

  Mivel már én is jó régen ültem versenyautóban, hatványozott izgatottsággal várom a hétvégi, melbourne-i Forma–1-es idénynyitót. A teszteken látottak alapján megpróbáltam összegezni az erőviszonyokat. Nálam új világbajnok van születőben.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Mindenki Loebre és Mullerre figyel, pedig…

  A franciaországi Honda-Citroën közös tesztre már csak azért is megérte elutaznom, mert így személyes tapasztalatok alapján mérhettem fel, mire számíthatok a legnagyobb rivális három gyári pilótájától. Yvan Muller, Sébastien Loeb és José María López teljesítményét boncolgatom.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Találkoztam Sébastien Loebbel

  Spanyolország után Franciaországban is ott voltam a Honda tesztjén, a Paul Ricardon eltöltött napok ráadásul különösen fontosak voltak, hiszen először lehetett összemérni az autót a Citroënnel. Jó hír, hogy a kezdeti hátrányt a harmadik nap végére szinte teljesen ledolgozta a Honda.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Idén az egyenesektől sem kell félnünk

  Vegyes hírek érkeznek a WTCC világából. Jó: a barcelonai teszt után úgy néz ki, az új Honda-motor megbízható és erős lesz. Rossz: továbbra sincs lehetőségem tesztelni. Jó: a repülőrajt eltörlésével tisztább viszonyok lesznek. Rossz: James Nash esetleges távozása nagy érvágás lehet.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi börtönben járt

  Életem egyik meghatározó élménye volt a börtönlátogatás Sopronkőhidán. Meglepett, hogy a fogvatartottak mennyire képben vannak a pályafutásommal. Még egy festményt is kaptam tőlük, aminek nagyon örültem. Ahhoz viszont, hogy az ott látottakat megemésszem, kell még néhány nap.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Titokzatos Onyx, Huff sikere, távozó vezér

  Ahogyan közeledünk a 2014-es szezon rajtjához, úgy érkezik egyre több hír a WTCC világából. Most összegyűjtöttem az elmúlt napok legfontosabb eseményeit, és le is írtam a velük kapcsolatos gondolataimat!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Találkozás egy új szerelemmel

  Tegnap véget ért a Honda négynapos tesztje Spanyolországban, amelyre a versenymérnökömmel, Bári Gergellyel együtt én is hivatalos voltam. Az autót egyelőre nem vezettem, de így is rengeteg hasznos információval gazdagodtunk, amelyekből elkezdhetünk várat építeni 2014-re!

  WTCC Hírek - Ami biztos: idén kettészakad a mezőny

  2012-ben még privát pilótaként nyertem meg a Yokohama Trophyt, tavaly viszont gyár által támogatott csapatként már nem szerepeltünk az összevetésben. Idén már nem az lesz a legnagyobb kérdés a WTCC-ben, hogy gyári vagy nem gyári. Hanem az, hogy új modell vagy régi.
  <<  23 24 25 26 27 [2829 30 31  >>  
  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
  Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése