WTCC hírek

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Szezonértékelő II. rész:a Chevi-pofonok

  Idén egyszerűen nem lehetett megállítani a Chevroleteket, amelyek mindig akkor tettek hozzá valami pluszt, amikor kellett. Ez a jövő szempontjából is fontos lehet: hol lesz a helyünk a Chevik, az érkező Citroënek, és a felzárkózó Ladák között? Remélem, elöl!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Szezonértékelő I. rész: tanulni kell még!

  Voltak benne mélységek és magasságok, emlékezetes és nehéz pillanatok: így volt teljes az első évünk a Hondával. Bár az év végi hatodik hellyel papíron nem léptünk előre, én úgy érzem, csapatostul, versenyzőstül erre az évünkre lehetünk az eddigi legbüszkébbek.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Belülről nem volt olyan rémisztő

  A makaói baleset egész pályafutásom legdurvább jelenetsora volt, mégsem érzem úgy, hogy bármit másként kellett volna csinálnom. Nagyon sajnálom, hogy szinte totálkárosra törött az autó, és az sem volt jó érzés, hogy egész hétvégén nem találtuk meg az elveszett tizedmásodperceket.

  WTCC Hírek - Az első makaói futamon Norbi 4,, a másodikon az álom rommá tört (videóval!)

  Nem így szerettem volna felkonferálni az idei 6. helyezésünket, de az a helyzet, hogy a második futam első kanyarjáig volt érdekes magyar szemmel a buli. Norbi jól rajtolt, de rossz ívre szorították. Chilton volt a ludas, azonnal kitört a kerék, kisodródott és csak az nem ment neki, aki más szériában indult. Ahh, mekkora karambol volt, Uramisten!

  WTCC Hírek - Norbi ötödik az időmérőn, nem dőlt el semmi!

  Illetve az eldőlt, hogy ez a pálya is megérett a cserére. Értem, hogy hagyományok, meg ez a legkeményebbek játéka. Persze, csak a nézőkről feledkezünk meg, csak úgy, mint Marokkóban és 50 mp-es Szuzukában. Huff egyszer Norbi elől, majd mögüle indul. Jó lenne elcsípni!

  WTCC Hírek - Michelisz és Huff már a teszten összecsapott!

  Huff-nál a pszichés előny, de nem itt kell megverni. De, hogy az év csatája lesz az biztos! A legkeményebb pálya, a legkeményebbeknek. Csak Van Dame, Bolo és a többi nagy harcos hiányzik.

  WTCC Hírek - Öt vagy hét, az nem nyolc!

  De nem, ám! Az ötödik hely az eddigi legjobb eredményünk lenne, a hetedik meg olyan dörmögős, bosszankodós, „bezzeghanemlettvolnaévelejibukdácsolás”-sozós. A hatodik nem jó? De, csak olyan már van! De gyarló az ember, de, most nem? Bár lehetnék nyolcadik valamiben a világon!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi dobogós, három Honda a mennyekben! (videóval!)

  Norbi a harmadik lett a második futamon, így a Japán márka, a győztes Monteiroval és a második Tarquinivel ellepte a vonatkozó futam dobogóját. Szép folytatás, de ki fogadott volna erre? Hol voltak a Chevyk, hová tűnt a legyőzhetetlen egyenes démona?

  WTCC Hírek - Hat Chevy, meg a Michelisz Norbi! (videóval!)

  Norbi megint a leggyorsabb hondás volt, ezzel hetedik, de a két gyári versenyző a második futamra játszott, és azt hiszem, tudat alatt mi is. Nincs más esély. Vergődtek a Civicek ezen a pályán, ne szépítsük, az extrém hosszú célegyenes felzabálta a reményeket.

  WTCC Hírek - Óriási a lemaradásunk a teszt után!

  Közel három másodperc a hátrányunk a teszt után, azért erre nem számítottunk. Tarquini és Monteiro a legjobb tízben, két másodpercet kaptunk tőlük.

  WTCC Hírek - Norbi, akkor Kínában is nyerünk?

  Ezt vasárnap délelőtt, takkra megmondom, de most csak az előjeleket figyelhetjük. Vannak jó és rossz hírek, van itt minden, ami egy jó kínai kajához kell. Baglyok figyelem, kemény hétvégénk lesz! A WTCC Kínába érkezett!

  WTCC Hírek - Michelisz a dobogót tűzte ki célul Sanghaiban

  Újabb hosszú szünet után az utolsó előtti fordulóval folytatódik a FIA Túraautó-világbajnokság. A világbajnoki sorozat résztvevői Kínában ülnek újra versenyautóba. Az előző állomáson, Japánban már eldőlt a világbajnoki cím Yvan Muller javára, azonban a második helyért nagy verseny várható az összetett pontversenyben.

  WTCC Hírek - Eldőlt, jövőre egy autóval indul a Zengő Team! Michelisz Norbival!

  Jó volt egy kicsit úgy tenni, mint egy nagy csapat, ahol már ősszel méregetik az erőviszonyokat, majd döntenek, hogy mi legyen a jövő. Beszéltünk korábban az opcióról, vagyis a negyedik autóról, sőt, még versenyzőt is kerestünk hozzá, ám végül a realitás győzött.

  WTCC Hírek - Ki vezesse az opciót?

  Folytassuk a beszélgetést, jött elég sok igen fontos kérdés. Köszönöm, hogy ezen kattog az agyatok, jöjjön egy kis muníció a hétvégére.

  WTCC Hírek - Na, most mi lesz?

  Ha a felőletek áradó szeretetből kiolvasható kérdéseket összesíteni szeretném, akkor a fenti kérdés mindet lefedi. Köszönet minden buzdító szóért, és minden velünk töltött gondolatért. Hogy legyen, min rágódni, futtassunk le egy gyakori kérdések algoritmus! Az szokott működni.
  <<  22 23 24 25 26 [2728  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016