WTCR és túraautós hírek

  WTCC Hírek - Fejlesztik még idén a Hondákat?

  Ez mindenkit foglalkoztat, beszéljük meg ezt is. Ha ezt a kérdést felteszed egy mérnöknek a bokszban, nem fogja érteni. Vissza fog kérdezni, hogy úgy érted, hogy 2018-ra? Nem, még idén! Na, akkor fog felmondani, figyeld meg!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Kiderült, van remény a dobogóra is!

  Tavaly a negyedik versenyhétvégén tettem meg annyi kilométert, amennyi idén már a második, franciaországi nagydíj után beleszaladt a Hondába. Az autó tehát stabilabb, a tempóhátrányunk viszont nagyobb. A Paul Ricard-i 7. és 8. hellyel így inkább elégedett vagyok, mint elégedetlen.

  WTCC Hírek - Most akkor amatőrök vagyunk vagy profik?

  Köszönöm Nektek is a hétvégét, végig itt voltatok és támogattatok minket. Mégis meg kell, hogy értsem azokat, akit egy kicsit kezdik elveszíteni a fonalat és egyre türelmetlenebbek lesznek.

  WTCC Hírek - Citroen fölény a második futamon is, Norbi nyolcadik lett

  A nyolcadik lett Michelisz a második futamon és sajnos két rázós helyzetbe is belekerült. Előszőr még megúszta egy sikán levágással, de a második buli után a 13. helyre csúszott vissza.

  WTCC Hírek - A Citroenek megalázták a mezőnyt Franciaországban!

  Norbi nyolcadik lett, Tarquini volt a legjobb hondás, ő fel is ért a dobogóra. Michelisz Lópezzel koccant, azonnal elment a kormány, úgy harminc fokkal, így sokkal nehezebb tartani a mezőnyt.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi a hatodik helyről rajtol a franciáknál

  Ez nagyon szép volt! Egy századot kapni Tarquinitől nem szégyen, főleg egy köhögő autóval nem az! Rángatott a váltó, vibrált, prüszkölt a Civic, egyik alkatrésze sem kérte már a száguldást.

  WTCC Hírek - Óriásit ment Michelisz Norbi a teszten!

  Nagyon nagyot! Harmadik lett! Tudom, hogy a teszt nem a futam, de itt sem akar senki sem kikapni. Norbi megverte a nagyok közül Mullert, Tarquinit, Monteirot is, igaz a végére új gumit kapott. A többiek az elejétől használtak újakat.

  WTCC Hírek - Francia földön, franciák ellen

  Arra számítok, hogy a Paul Ricardon csökkenni fog a Citroën és a mezőny többi része között tátongó szakadék, ugyanakkor a Muller, Loeb, López hármast hazai pályán is már-már lehetetlen küldetés lesz megfogni. A dobogó egyelőre álom, a pontszerzés a realitás.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi a marokkói hétvégéről

  Lesújtó volt látni a Citroën hihetetlen fölényét. Nem is tudom, mi viselt meg jobban: ez vagy az előzmények nélküli technikai hiba, amely megfosztott minket az igazi pontgyűjtés megkezdésétől. Egy 9. hely és 2 pont – ennyi jutott nekünk Marokkóban.

  WTCC Hírek - Zengő Motorsport: Lógó orrú első pontok - videóval

  Norbi kilencedik az első futamon, ez két pont. Egy körrel a vége előtt bukott két helyet, de bukhatott volna többet is. Elment a kormányszervó, kajakból kellett tartani a Hondát. A második futamra ki sem tudtunk állni.

  WTCC Hírek - Okos harmadik hely!

  A második futamon persze, a fordított rajtrács segítette az élre a Hondákat. Bennani ma biztos nem alszik; otthon az első sorból jöhet holnap, és előttünk van még Monteiro. Az első futamon a nyolcadik helyről indulunk. Lopez meg elverte a sztárokat.

  WTCC Hírek - Az első valami 2014-ből!

  Már nem úgy valami, hogy rólunk szólna a mai teszt után minden. Úgy valami, hogy a sok találgatás, és elmélkedés után, végre kézzelfogható válaszokat kaphatunk a kérdéseinkre. Illetve, nem teljesen!

  WTCC Hírek - Sebezhetetlenné válni

  Arra számítok, hogy Marokkóban az egész mezőny óvatosabb lesz, hiszen mindössze egy héttel később a Paul Ricardon folytatódik a szezon. Tehát ha valaki esetleg összetörné a kocsiját, veszélybe kerülne a franciaországi indulása. Alkatrészhiány miatt ránk ez hatványozottan igaz.

  WTCC Hírek - Zengő Motorsport: Együtt a csapat! Kezdünk!

  Az utolsó pillanatban, de büszkén jelentem be, a piros-fekete-szürke lesz az idei divat, ami egyben azt is jeleneti, hogy a MOL immáron harmadik éve csapatunk egyik legfontosabb tagja lesz. Köszönjük a bizalmat, immáron sokunk nevében, mert azt hiszem, ez már régen nem csak rólunk szól.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Az érzés még nem 100 százalékos

  Eljött a pillanat, amelyre az előző idényt záró marrákesi versenyhétvége óta több mint négy hónapot vártunk: átvettük és kipróbálhattuk a 2014-es, TC1-es Honda Civicet. Az autót, amelyről az első találkozás után azt mondom, biztos vagyok benne, hogy jó társam lesz idén!
  <<  21 22 23 24 25 [2627 28 29 30  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016