WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Együtt szeretnénk világbajnokságot nyerni!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Együtt szeretnénk világbajnokságot nyerni!
  Ahogyan már a hivatalos bejelentésből értesülhettetek róla, eldőlt, hogy 2015-ben is a Zengő Motorsport versenyzőjeként indulok el a WTCC-ben. Most szeretném megosztani Veletek a döntés hátterét, az érzelmeket és motivációkat, amelyek vezettek a tárgyalások során.

  WTCC Hírek - Michelisz marad a Zengőmotorsporttal!!!

  WTCC Hírek - Michelisz marad a Zengőmotorsporttal!!!
  Michelisz Norbert és a Zengő Motorsport a MOL Group kiemelt támogatásával 2015-ben a WTCC dobogójára tör! Minden támogatónknak köszönjük az erőfeszítéseket! A frissített gyári Honda Civic-kel folytatjuk, de nem ott, ahol abbahagytuk. - írják a hivatalos oldalukon.

  WTCC Hírek - Mindhárom fő területen fejlődött a Honda

  WTCC Hírek - Mindhárom fő területen fejlődött a Honda
  Ott voltam a Honda múlt heti, négynapos valenciai tesztjén. És nemcsak ott voltam, hanem miután az első három napon Gabriele Tarquini vezette az autót, a negyediken én kaptam lehetőséget.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Már a belső körben

  Kint voltam a Honda négynapos jerezi tesztjén, és bár ezúttal csak Gabriele Tarquini és Tiago Monteiro vezette az egyetlen rendelkezésre álló autót, én sem üres kézzel tértem haza!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi a 2015-ös versenynaptárról

  Hivatalossá vált a 2015-ös versenynaptár. Én egy Egyesült Államokbeli vagy még egy dél-amerikai helyszínnek örültem volna, de látszik, hogy a sorozat erőteljesen a Távol-Kelet felé húzódik, ami a gyártóknak kiemelten fontos piac.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Teszteltem a Hondával Spanyolországban!

  Makaóban tudtam meg, hogy a hondások engem is bevonnak a téli tesztprogramba, örömömben rögtön le is foglaltam a repülőjegyemet Spanyolországba, és tűkön ülve vártam az utat. Megérte!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Idén tanultam a legtöbbet – magamról

  Az idei volt az első olyan évem, amelyikben márkán belül a legjobb lettem, ráadásul erős riválisokkal szemben. Ki nem találjátok, mire volt ehhez szükségem...

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Makaó 2010 vagy Makaó 2014?

  Rossz megközelítés, hogy ha a Citroëneket kivennénk a mezőnyből, akkor most én lennék a világbajnok. Az a három pilóta, aki előttem végzett, gyengébb autóval is versenyképes lett volna.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi előbb dobogóra állt, majd megszerezte az összetett 4. helyet!

  Norbi behúzta az összetett negyedik helyet! Megvertük a gyári csapat mind a két versenyzőjét az éves összevetésben. Ez csak itt, Makaóban történhet meg, a szerencse városában! Azt azonban ne feledjük, hiába van szerencsénk, ha nem megyünk az elejében!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: A legjobb hondásnak lenni – év végén is!

  A vágyam teljesült, dobogóra álltam Japánban, ugyanakkor a Honda döntéshozói is testközelből szembesültek azzal, milyen nagy a lemaradásunk a Citroënnel szemben. Ez egyáltalán nem baj, sőt!

  WTCC Hírek - Norbi dobogóval zárul a hétvége!

  Na, így kerek a világ! Tarquini megnyerte a futamot a Hondának, Norbi a harmadik helyen ünnepelhetett! Így maradt mögötte a Mester az összetettben, hiába nyert. Monteiron viszont sokat hoztunk! Még negyedik is lehet Norbi!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi negyedikként zárt az első futamon, Lopez már világbajnok

  Norbi negyedik lett, vele konktrétan alig történt valami ezen a futamon. Lopez már világbajnok, gratulálunk neki! Mint futam, úgy értékelhetetlen. Az utolsó körig igaz mindez. Valente kilökte Micheliszt, de visszajött a magyar hős, nem vesztett, inkább nyert vele!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi Suzukában is a legjobb Hondás

  Egy ötödik és egy hatodik rajtpozíciót ér Michelisz hatodik időmérős helye. Hát, ez nagyon meleg volt, nem is tudom mikor pörgött ki így a szívünk utoljára. Nem volt ez olyan sima. Bár Norbi megverte a többi Hondát, attól tartok, a polera hajtottak a gyáriak otthon.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Futamgyőzelem kell a 4. helyhez

  Már csak két versenyhétvége, összesen négy futam van hátra az évadból, így elérkezettnek láttam az időt kalkulálni kicsit, hányadik helyen zárhatunk!

  WTCC Hírek - Mindenhogy ötödik Michelisz!

  Honda nyerte a második futamot, de nem velünk! Innen is öleljük a marokkói Bennait, a "homoki viperát" (így hívjuk), és a csapatát, szép volt ez rajt cél győzelem. Igaz, ehhez kellettek a Citroenek is.
  <<  18 19 20 21 22 [2324 25 26 27  >>  
  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
  Írj nekünk | Adatvédelem | Sütik kezelése