WTCR és túraautós hírek

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Kihoztuk a maximumot Pekingből

  A motorfejlesztés pozitív hatásait éreztük Pekingben, de még így sem teljesen ugyanolyan autóval mentünk, mint a gyári csapat. Bár az első futamot „eltaktikáztuk", elégedett vagyok az eredményekkel!

  WTCC Hírek - Ötödik hely fért át ezen a Hondán a 2. kínai futamon!

  Rob Huff pedig betolta a Ladát a sportörténelembe! Igen, Ladával is lehetett itt futamot nyerni, a Honda viszont most kevés volt, fejlesztés ide vagy oda. Nagy esély szállt el pont akkor akkor, amikor megtört a Citroenek egyeduralma, nem is kicsit.

  WTCC Hírek - Norbi Hondája maradt csak talpon az első kínai futamon!

  Uram Isten, mit kellett küzdeni ezért a hatodik helyért! Hiába rajtolta le Loeböt, az autó utána nem bírta a gyűrődést, leginkább a tapadás tűnt el, igen váratlanul.

  WTCC Hírek - Zengő Motorsport: Mondjak valami biztatót?

  Újra versenyzünk a hétvégén! Kapunk fejlesztéseket! Ha valaki feldobhatja az éjszakából induló közvetítéseket vasárnap, az Michelisz Norbert! Ja, a jövő hétvége is dobós! Sanghaj is már várja a mezőnyt!

  WTCC Hírek - Zengő Motorsport: Révbe érünk?

  2014-10-02 Budapest: Első ázsiai állomásához érkezett, nyolc hét kihagyás után, a FIA Túraautó-világbajnokság (WTCC) népes mezőnye. A 12 fordulós világbajnoki sorozat első alkalommal látogat el a kínai fővárosba, ahol az előzetes nevezési lista alapján, 22 versenyző fog rajthoz állni, köztük a Zengő Motorsport pilótája Michelisz Norbert is.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Bele az ismeretlenbe

  Kilenc hét után folytatjuk a versenyzést Pekingben, ahol szinte minden új lesz. Ismeretlen a pálya, vasárnap lesz az időmérő és a motorfejlesztés miatt az autó is tartogat meglepetéseket.

  WTCC Hírek - Michelisz a dobogón

  Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport pilótája az idei szezonban először állhatott föl a dobogó második fokára a FIA WTCC argentínai futamán, így a hétvégi teljesítményével összetettben feljött a hatodik helyre a pontversenyben.

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi Argentínában a dobogóra állt!

  Gyönyörű második hely! Norbi megverte a mumusokat! Mindjárt kettőt! Emberek, ez volt az a futam, amire mindannyian vártunk! 

  WTCC Hírek - Zengő Motorsport: Michelisz a Top 5-ben!

  Michelisz Norbert, a Zengő Motorsport versenyzője bejutott az időmérő harmadik szakaszába, ahová csak a legjobb öt kerülhet, a FIA Túraautó-világbajnokság dél-amerikai versenyhétvégéjén. Negyedik lett.

  WTCC Hírek - Végre! Végre! Végre! Michelisz Norbi a negyedik helyről rajtol holnap!!!

  Végre újra leírhatom, Michelisz Norbi volt a legjobb hondás az időmérőn, végig dominált a márkatársak között. Negyedik lett, erőből, ahogy tavaly! 

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: A Ti interjútok velem – 2. rész

  Rosberg vs. Hamilton? A Honda fejlesztési tervei? Ki nyeri a foci vébét? Beilleszkedett-e Sébastien Loeb? Mivel rengeteg kérdés érkezett, két részben válaszoltam, az első után most itt a második!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Ti kérdeztetek, én válaszoltam! – 1. rész

  Räikkönen a WTCC-ben? Ellenségeskedés a Hondánál? Mire mennék egy Citroënnel?

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Célkeresztben: Gabriele Tarquini

  A szezon 12 versenyhelyszínéből már csak öt van hátra, és a nyári szünetet kihasználva itt az idő, hogy értékeljem az eddig történteket. Még látok esélyt az év végi összetett 5. helyére!

  WTCC Hírek - Zengő Motorsport: Áció, káció, VAKÁCIÓ!

  A WTCC 2014-es sorozata hangulatilag mindenképpen a félidejéhez érkezett, elköszönünk Európától és konténer városunkkal más földrészeken versenyzünk tovább. Intenzív fél év van mögöttünk, sokakban csalódást keltve, és sokakban még nagyobb szimpátiát!

  WTCC Hírek - Michelisz Norbi: Amikor ráálltam az Eau Rouge-ra

  Nagyon vártam, hogy Spában versenyezzek, de még így is minden várakozásomat felülmúlta ez a pálya. Összességében elégedett vagyok a belgiumi hétvégével, csak azt sajnálom, hogy az első futam elején meglöktek hátulról, mert összejöhetett volna néhány ponttal több is.
  <<  18 19 20 21 22 [2324 25 26 27  >>  

  Belépés

  Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fentartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2016